Subscribe to newsletter

Search

Franklin

ABOUT Franklin

 • Restaurants

  Franklin

  Amstelveenseweg 156
  Oldsouth

  Oudzuid heeft er weer een hotspot bij, en wat voor één. Franklin Bar & Kitchen is een bruisend, modern restaurant en cocktailbar op de Amstelveenseweg. Een fris en vernieuwend initiatief van de mannen achter Vesper, ChapterTwentyOne en Bar22. Met als naaste buren Blauw, Dragon-I, SoVine, Ron Blaauw en Sotto is Franklin een heuse aanwinst voor de straat.

  De keuken van Franklin is geïnspireerd door de smaken en diversiteit van de Boroughs van New York. Met seizoensproducten geeft Chef Charles McGregor (voormalig Tunes) een eigen, verrassende interpretatie van klassieke gerechten als Short ribs, Jerked Chicken en natuurlijk de New York Cheesecake. Een culinaire reis door de city that never sleeps.

  Franklin beschikt over een uitnodigende bar, een intieme lounge en een zonneterras alwaar men de perfecte cocktail serveert. Op zaterdag en zondag wordt het beste van twee werelden gecombineerd, en drink je op de New York Style Brunch cocktails als verse Bloody Mary’s, The Ramos Gin Fizz en Espresso Martini’s om vervolgens de hele dag te blijven hangen.  BOOK NOW

  barkranklin.nl

          
  Restaurants